0

Philips IPL hårfjerner

(8710103761655)

100 dages tilfredshedsgaranti

Lager status

Produktet er på lager

2.599,00 kr. 1.999,95 kr.

Detalje om produktet

Hårfri hud i op til 8 uger
Undgå irriteret hud
10 min. behandlingstid for begge ben
Helkropsløsning
100 dages tilfredsgaranti
På dette produkt giver Philips dig 100 dages tilfredsgaranti. Det betyder, at du kan afprøve din IPL hårfjerner hjemme hos dig selv. Viser det sig, at du efter din egen mening ikke får det udbytte, som du havde regnet med, kan du returnere apparatet direkte til Philips´s værksted sammen med din købskvitering. Philips refunderer derefter det fulde beløb til din konto.
IPL-teknologi til sikker hjemmebrug
I Philips Lumea anvendes en innovativ lysbaseret teknologi kaldet IPL (Intense Pulsed Light) – samme teknologi som den, der anvendes på de professionelle skønhedsklinikker. Philips har taget denne teknologi til sig og tilpasset den til sikker brug i hjemmet. Philips har arbejdet tæt sammen med hudplejeeksperter for at udvikle IPL til hjemmebrug. Philips har forsket i IPL-teknologien i mere end 10 år sammen med mere end 2.000 kvinder for at kunne præsentere IPL til sikker og effektiv hjemmebrug.
Lysimpulser hæmmer hårsækkenes vækst
Lysimpulserne i Philips Lumea er ikke lige så stærke som dem, der anvendes på klinikkerne. Det betyder, at metoden ikke fjerner håret permanent, og at den derfor skal gentages med jævne mellemrum. Philips Lumea afgiver lette lysimpulser mod hårrødderne. Lyset absorberes af melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsækken til at gå ind i en hvilefase. Resultatet bliver, at håret falder af og genvækst forhindres. Det bevirker, at mængden af hår, som vokser ud, gradvist formindskes. Du bør gentage behandlingen hver fjerde til hver ottende uge for at forhindre, at hårrødderne begynder at producere hårstrå igen.
Klinisk dokumenteret effekt
Philips har forsket i IPL-teknologien i mere end 20 år, og vi er stolte over at kunne tilbyde IPL-teknologien til sikker brug i hjemmet. Kliniske tests viser, at Lumea IPL reducerer hårvæksten med mere end 75 % allerede efter den fjerde behandling. Hvis du gentager behandlingen (hver fjerde til hver ottende uge alt efter individuel hårvækst), holder benene sig glatte og hårfri i op til otte uger. Du kan i ro og mag prøve dette produkt i 120 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage. Philips 120 dages garanti gælder, uanset om du vælger at købe dit produkt, men du skal henvende dig til Philips for at udnytte den. Kontakt Philips kundetjeneste for mere information.
Velegnede hår- og hudtyper
Philips Lumea er effektiv til (naturligt) mørkblondt, brunt og sort hår. Som med andre lysimpulsbaserede behandlinger afhænger effekten af hårets indhold af melanin. Melanin er det farvepigment i håret, som absorberer IPL. Behandling med lysimpulser er ikke effektivt i lysblondt, hvidt/gråt og rødt hår, fordi hårstråene i disse farver ikke indeholder tilstrækkeligt meget melanin. IPL-behandling er heller ikke velegnet til personer, som fra naturens side har en mørk hudtone. I oversigten over hud- og hårtyper kan du se, hvilken lysintensitet der er bedst for dig, samt om hårfjerning med IPL er effektivt på netop din hud- og hårtype.
Anvendelsesområder
Lumea IPL kan trygt anvendes til hårfjerning i ansigtet (overlæbe, hage, kinder, bakkenbarter) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mave og arme.
Hudtonesensor for ekstra sikkerhed
Den indbyggede hudtonesensor måler hudtonen på den overflade, der skal behandles. Er hudtonen for mørk, stopper lysimpulserne automatisk.
5 intensitetsniveauer
Lumea Essential har fem justerbare lysenergiindstillinger for at garantere en skånsom, men effektiv behandling. Ved korrekt brug er Philips Lumeas IPL-behandling sikker og skånsom, også på sart hud og følsomme kropsområder.
Sensor tilpasser intensitetsniveauet efter din hudtone
Philips Lumea Essential har en sensor, som registrerer din hudtone og indikerer, hvilket intensitetsniveau der passer til den. Du kan følge dig tryg ved, at behandlingen tilpasses til dig.

Relaterede produkter

Philips dampjern easyspeed Tilbud

Philips dampjern easyspeed

GC2676/20

499,95 kr. 399,95 kr.

Phillips kaffemaskine

Med termokande

799,95 kr.

Philips shaver Tilbud

Philips shaver

SmartClean series 5000 inkl. rensestation og click trimmer

1.399,00 kr. 999,95 kr.