0

Om os

Om os

Seriøsitet og troværdighed har altid været min første prioritet.

Jeg vil kunne se mig selv i spejlet hver morgen, og det kan jeg kun med bevidstheden om, at jeg kan være mit arbejde bekendt. Faglighed og kompetence er grundlaget for at være seriøs og for at høste troværdighed.

Jeg hedder Flemming Merrild, og jeg har efterhånden været isenkræmmer i en del år. I 1992 købte Lisbeth og jeg en butik i hjertet af Ringkøbing, og vi startede en isenkrambutik i Kop & Kande kæden. Det viste sig hurtigt, at vi hermed havde truffet en fantastisk beslutning af flere årsager.
Isenkrambranchen er meget spændende. Her går udviklingen hurtig, og man skal hele tiden være helt fremme ved nettet for at klare sig.
Kop & Kande kæden er efter min mening Danmarks absolut bedste isenkramkæde. Her er både hjerterum og husrum. De enkelte butikker har frihed og mulighed for at føre det sortiment, som føles rigtig, samtidig med at fællesskabet giver de bedste indkøbsmuligheder.
At ståstedet for vores butik blev Ringkøbing var vel nærmest en tilfældighed. Men jeg er bare rigtig godt tilfreds med udfaldet af denne ”tilfældighed”. Ringkøbing er både hyggelig og nærværende. Men samtidig er Ringkøbing også innovativ og fremadstræbende.
Så alt i alt tre gode begrundelser for at beslutte sig for at blive selvstændig isenkræmmer i Ringkøbing.
Jeg har altid brændt for, at kvaliteten på mine varer skal ligge i den øverste ende. Jeg nægter at sælge noget, jeg ikke kan stå inde for.
Går det så ikke ud over prisen?
Jo måske nok til en vis grad, og så alligevel ikke. 
Næst efter varernes kvalitet fokuserer jeg på varens pris. Og jeg synes faktisk, at begge dele lykkes rimeligt. Jeg er ikke bange for, at man med min webshop nu har direkte adgang til at sammenholde mine priser med de øvrige udbydere.

Jul hos Moster opstod ud fra et ønske om at gøre meget mere ud af de gode julevarer. Så gennem en årrække har vi haft en julebutik placeret forskellige centrale steder i Ringkøbing. De første par år blev vores julebutik passet af mine børns moster, og eftersom jeg og min familie altid har holdt jul hos den samme moster, lå butikkens navn jo lige for.
Varegrundlaget for julebutikken er Etly Klarborgs nisseunivers, hvor vi tilstræber at føre det fulde sortiment. Klarborg nisserne får selskab af andre julevarer, der udtrykker den samme atmosfære.
Præsentationsformen i Jul hos Moster er hygge, idérigdom og kreativitet. Mange af stemningsbillederne på Merrild Isenkram.dk er også taget i Jul hos Moster.

Gennem mere end 30 år har mine kunder givet mig lov til at være isenkræmmer på det samme sted. Sagt i al beskedenhed er det ikke bare noget, der kommer af sig selv. Grundlaget herfor er kundernes tillid til og bevidsthed om netop seriøsitet og troværdighed. Den samme tillid ønsker jeg at opbygge fra mine webshop kunder. Og indtil nu er vi godt på vej, selvom jeg erkender, at det er vanskeligere når man ikke kan kigge hinanden i øjnene.

Så ønsker du seriøsitet, troværdighed, faglighed og kompetence, har du fundet den rigtige webshop.

Kig dig rundt på Merrild Isenkram.dk. Har du kommentarer eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Kærlig hilsen
Flemming Merrild